o nama
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > o nama

Chuangyi Metal Products co, Ltd nalazi se najveći poznati inox baseDainan grada, Ksinghua, Taizhou grad, Jiangsu province, Kina. To je privatna tvrtka koja se prostire se na površini od 12.000 četvornih metara i u vlasništvu registrirani kapital od 28 milijuna Yuana. Postoje 142 zaposlenika uključujući 6 tehničara. Ourproduct montažna linija koje koristi u proizvodnji nehrđajućeg čelika i Titanija proizvode obuhvaća: taljenje, vruće i hladno valjanje, kovanje, izvlačenje, žice žice wisting, utiskivanje, karting pile, itd.
Naši glavni proizvodi uključuju: inox čeličnim užetom, pocinčane žičane užadi, plastificirane žičane užadi i nameštanje; inox žica, proljeće žice, žica oslobađanje vodika i druge serije žica od nehrđajućeg čelika; inox ugaono, nehrđajući čelik okrugli bar, kvadratna šipka od nehrđajućeg čelika, nehrđajući čelik flah bar i ostali inox profila; Titan materijala i proizvoda.
Nakon godina razvoja, došlo je u biti strateških razmjera sa integriranje ujedinjenje znanosti i tehnologije, proizvodnje i trgovine, ujedinjenje Sirovi matedal i proizvoda, ujedinjenje umjetnički pakiranje, obrada površina i proizvodnje kojim se utvrduje solidnu osnovu za razvoj poduzeća.
Naša tvrtka je u suradnji s mnogim poduzećima i doma i u inozemstvu. Proizvode prodaju u mnogim stranim zemljama i naše tržište je stabilno. S godišnja proizvodnja inox proizvoda do 2.000 tona i Titan proizvodi više od 150 tona, naša tvrtka je naprijed na domaćem tržištu. Naši proizvodi su odlične kvalitete i u dobroj cijeni koja koristi u naftne, kemijske, tekstilne, Zrakoplovstvo, ribolov, arhitektura i preciznosti instrumenata, itd. Uprava je po standardu IS09001:2000 i CE. Sastanak customersand #39; treba je naš prvi cilj i tretiramo kvalitet proizvoda, jednako važna kao i naš život. Nastojimo naše najbolje da služe našim kupcima iskrenosti.

SA SVE VIŠE SAVRŠEN SUSTAV. SE PRILAGOĐAVA PROMJENAMA NA TRŽIŠTU. S (STALNO INOVIRANI NOVIM PROIZVODIMA. MI ĆEMO IZA SEBE GRANICA. Kroz STALNO POBOLJŠANJE KVALITETE andamp; KARAKTER NAŠEG OSOBLJA. SMO SE STVARANJU KVALITETE LIFE.AS ZREO I URAVNOTEŽEN) ENTERPRISE DANAŠNJICE. MI SMO PUNI UVJEREN DA IMAMO DUŽNOST i SPOSOBNOST TO STVORITI Eandquot; CHUANCYIandquot; NOVI ERAI

Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal proizvodi co, Ltd