Izložba
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Izložba > Sadržaj

Prednosti korištenja visoke kvalitete od nehrđajućeg čelika žičane užadi maziva

Chuangyi Metal Products co, Ltd | Updated: Jun 27, 2016
Source:

1. visoke kvalitete ulja za podmazivanje uz dobru pokretljivost i dobra penetracija, inox čeličnim užetom podmazivanje predtretman brzo prodre u nizu i uže, a da biste spriječili bakterije razmnožavaju u njihov učinak vlakana jezgre.
2. adhezija kvalitete za podmazivanje ulje na nehrđajućeg čelika žičane užadi lako ne briše, za podmazivanje efekt unutar određenog raspona temperatura neće utjecati. Osim toga, adhezije performanse lubrikant skliznuti, što je pomoglo inox čeličnim užetom za vuču dizalo.
3. ima strogost visoke filma, moći odoljeti dodiruju pod ekstremno velikim opterećenjima od visokog tlaka između na inox žicu, ali i otpornost na raspadanje, propadanje.
4. kvalitetan lubrikant ulje s višim koheziona sila, izbjeći ulje kaplje, ne Centrifugalne zamahu izgubila tijekom vježbanja, izbjegavanje masti otpada i onečišćenja s drugim uređajima.
5. visoke kvalitete od nehrđajućeg čelika žičane užadi uzrokovane uljem za podmazivanje ne sadrži korozije, ovoj rđavoj komponente, antikorozivna zaštita, antikorozivna zaštita je bolja.
6. sposobnost popraviti sama i inox čeličnim užetom i dalje biti savijena, će zadržati ulje filma na širenje površinskih ekstruzije. To zahtijeva nježan i visoko burnished filma zaštititi uže od lomljenja.

Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal proizvodi co, Ltd