Izložba
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Izložba > Sadržaj

Inox čeličnim užetom industrije problema

Chuangyi Metal Products co, Ltd | Updated: Jun 27, 2016
Source:

1. u industriji žica od nehrđajućeg čelika u oba industrijski lanac povezati, ili enterprise razini opreme, obrada razreda, još uvijek na nisko kraj, nizak nivo pozicije. Pogotovo na inox čeličnim užetom proizvode, većina tvrtki kao jednostavan grubo neujednačene kvalitete, težak oblik marke i niske dodane vrijednosti, bio u dominantan položaj u tržišne konkurencije, manje je vjerojatno da su tržišta reći.

2. inox čeličnim užetom preduzeća je jednostavan imitacija, surovom konkurentskom, nedostatak suradnje od strane kritike. Formirali razumna Podjela rada i istaknuti industrijske strukture, homogenost je ozbiljno.

3. inox žičane užadi velikog industrijskog zagađenja kontrolu zahtjevi i Potrošnja energije. U skladu s postojećim kapacitetima za preradu i obradu troškova, da ovaj grad o više od 400.000 tona originalni deponiju u dobi mulja posvuda, potrebno više od dvije godine, ultra-milijardu troškova. Može se reći da rast za okoliš pristup razvoju došlo do kraja.

4. većina od nehrđajućeg čelika žičane užadi višeg menadžmenta mogu zadovoljiti potrebe razvoj preduzeća, Opsežan upravljanja u velikoj Mjeri ograničena inox čeličnim užetom preduzeća za daljnji rast, posebno u sadašnjoj eri, efikasnosti upravljanja je pogoršano upravljanje poteškoće.

Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal proizvodi co, Ltd