Vijesti
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Vijesti > Sadržaj

Žica od nerđajućeg čelika veoma je neophodna

Chuangyi Metal Products co, Ltd | Updated: Jun 12, 2017

U mnogim primenama, vrh žice od nehrđajućeg čelika mora spojiti dodatnu opremu, a siguran je i žičan konus i dodatna oprema Vrlo je neophodan način povezivanja za sigurno korištenje, Žica od nerđajućeg čelika, onda moramo uzeti određeni metod na vrh priključak za pričvršćivanje žice od nehrđajućeg čelika. Evo nekih uobičajenih načina za to:

(1) Metoda pletenja.

U stvarnom životu životne sredine, najčešća metoda pričvršćivanja je metoda pletenja, koristeći srčani oblik rukavnog prstena za preklapanje žičane vrpce od nerđajućeg čelika, provodnika žice od nerđajućeg čelika i kraja žičane žičane vrpce u telo užeta, ponovljeno $ broj puta, i konačno vezano ili sa glavom čvrsto na liniju. Tokom rada, provodnik žice od nerđajućeg čelika, dužina trake nije najmanje 20 puta veća od prečnika žičane vrpce od nehrđajućeg čelika kako bi se osigurala sigurna upotreba.

(2) fiksirana glava kartice.

Glava je specijalni alat za pričvršćivanje žičanih užadi od nerđajućeg čelika. Na kraju fiksiranog žičnog užeta od nehrđajućeg čelika, koristeći metod pletenja za pričvršćivanje prstena za rukav, onda upotrebite glavu da biste je zategnuli. Fiksni, prema prečniku žičane vrpce od nehrđajućeg čelika, treba biti opremljen odgovarajućim brojem Chuck-a. Prečnik žičane žice U 7 18mm treba da bude opremljen sa 3 Chuck, 19 27mm treba da bude opremljen sa 4 glave kartice, 28 37mm treba da bude opremljen sa 5 Chuck-a, žica od žice od nehrđajućeg čelika 38 treba da bude opremljena sa 6 zaglavlja. Takođe, kako bi se osiguralo da zatezna čvrstoća glave kartice ne bi trebalo da bude manja od 80% sile zatezne čvrstoće žice od nerđajućeg čelika, žica od nerđajućeg čelika, ostalo treba raditi prema žici od nehrđajućeg čelika koristeći metodu.

(3) Metoda glave pritiska legure.

Pre svega, kraj žice od nehrđajućeg čelika u skladu sa pritiskom uređaja za podelu, i svaku vezicu za spašavanje glave. Duljina splita ne može prelaziti dužinu od legure rukava, a zatim vrh vrha žice izvan odgovarajuće rupe, žice od nerđajućeg čelika, sve odvojene užadne konopce ubačene u liniju, konačni set u Lussow skup zbijanja može biti.

(4) Odvojivi spoj.

Glavna upotreba ove metode je klinasti rukav, žičani užad se može koristiti za povezivanje klina sa konstrukcijom nakon. Međutim, ova metoda može jamčiti samo sile zatezanja zatezne žice oko 90%.

U proizvodnji žičane vrpce od nerđajućeg čelika, žica od nerđajućeg čelika nakon deformacije je veoma važan korak, nakon deformacije žice ili žice od nerđajućeg čelika. Nakon smrti, nakon deformacije daljeg deformacije radi eliminacije stresa. Na taj način može postići bolje performanse labave, ali i povećati strukturu žičane vrpce od nerđajućeg čelika kompaktne žice od inoxa od inoxa od inoxa, uzdužnu ravnotezu i površinu glatke površine žice od nehrđajućeg čelika i tako kvalitetne performanse.

Stražnja deformacija pramenova uglavnom je kroz ponovljeno savijanje i poravnavanje pramena nakon pritiska presovanja preko vertikalnih i horizontalnih valjaka deformacije.

Žica od nehrđajućeg čelika Nakon deformacije, pored linije i nakon žice od nerđajućeg čelika za višekanalni vertikalni horizontalni pritisak, savijanje žice od nerđajućeg čelika, ali i žica od nerđajućeg čelika kroz par valjkaste veličine može da igra kompresiju, efekat veličine.


Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal proizvodi co, Ltd