Vijesti
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Vijesti > Sadržaj

Dizajn i zdravlje od nehrđajućeg čelika

Chuangyi Metal Products co, Ltd | Updated: Jun 12, 2017

Dizajn i zdravlje za postavljanje od nehrđajućeg čelika, dugogodišnja upotreba procesa maženja uvek će se suočiti sa nekim problemima, pa čak i nesrećama, nerđajući čelik, kako bi pravilno odabrali i koristili montažu i obradu od inoxa, veoma je važno, pružamo mu kupcima nekoliko sugestije:

1. Proizvodnja obujmice od inoxa mora biti standardizovana.

2. Da ojačate upotrebu upravljanja sigurnošću od nehrđajućeg čelika, da izvršite poseban menadžment, namensku upotrebu, skladištenje sa fiksnim tačkama, redovnu inspekciju, neovisno čišćenje od nehrđajućeg čelika i dobro obavljate poslove održavanja i održavanja slinga.

3. Ojačati obuku za bezbednost osoblju od nehrđajućeg čelika, ojačati osoblje za propagandu i edukaciju o sigurnosti, ali i naglasiti poboljšanje tehničkog kvaliteta sigurnosti. Zahtevajte od korisnika da savlada osnovna sigurnosna tehnička znanja o montažu od nerđajućeg čelika, nehrđajućem čeličnom savijanju upoznatoj sa osnovnim performansama ili zahtjevima za korištenje inženjera od nerđajućeg čelika, kako bi razumjeli proračun težine i količina obujma u različitim okruženjima za korištenje , kako bi se ovladao metodom sigurnosne inspekcije i standardom oticanja trake. Samo savladavanjem ovih osnovnih sigurnosnih saznanja, Rigging od nerđajućeg čelika i korišćenjem racionalno u praksi, možemo osigurati pravilnu primjenu obujmice od nehrđajućeg čelika kako bismo osigurali sigurnost podizanja i podizanja.


U procesu dizanja, kako treba efikasno izbjeći nesreću?

1. Grane slinga moraju biti simetrične i ravnomerno raspoređene u dizajnu, sa istim vertikalnim uglom. Višestruke kombinacije klizišta ne mogu preći maksimalni ugao vertikalnog pravca.

2. Obujmica mora biti pravilno pozicionirana i spojena na siguran način, od nehrđajućeg čelika od tiganja i obujmice treba postaviti na opterećenje tako da se opterećenje može uravnotežiti na širinu trake.

3. Napitak za ojačanje zaštite, dalje od oštrih ivica, trenja i habanja.

4. Da bi se izbegla opasna nesreća, opterećenje se ne može naginjati ili kliziti sa klizišta, tako da bi trebalo održavati balans opterećenja i stabilnost.

Nerđajući čelik Spajanje Ako 304 korena nije magnetsko, a samo 400 materijala je magnetno. Zato što je ferit.


300 sistem pripada tijelu austenita. Nerđajući čelik Spajanje Takođe, imajte u vidu da lanac bez magnetne ploče ne predstavlja 304, nerđajući čelik, jer sada ima 201,202 materijala.


201, 202 materijala u skladu sa međunarodnim standardnim sadržajem nikla treba da budu 2 nikla i 4 nikla. Ali domaći nije isti. 201 imaju nekoliko nivoa nikla, kao što su 0,3 nikla 0,8 nikla i 1 nikl. 304 sadržaja je 8 nikla. Možete kupiti neke napitke. Nerđajući čelik Spajanje Za kupovinu 8 nikla. Takođe možete sprovesti spektrometar.


Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal proizvodi co, Ltd