Vijesti
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Vijesti > Sadržaj

Komponenta sile od nehrđajućeg čelika

Chuangyi Metal Products co, Ltd | Updated: May 26, 2017

Montaža od nehrđajućeg čelika znači alat sile za podizanje predmeta koji se povezuje između mašine za dizanje i lifta, kao i elementa sile od nerđajućeg čelika za stabilizaciju prostorne strukture.

Nehrđajući čelik sadrži: D-prsten od nehrđajućeg čelika, sigurnosnu kuku od nerđajućeg čelika, opružnu kuku od nerđajućeg čelika, kompaktni kabl od nehrđajućeg čelika, kopču od dvostrukog prstena od nehrđajućeg čelika, nehrđajućeg čelika Američki prstenovi Luo kravata itd.

Montaža od nehrđajućeg čelika znači alat sile za podizanje predmeta koji se povezuje između mašine za dizanje i lifta, kao i elementa sile od nerđajućeg čelika za stabilizaciju prostorne strukture.

Nehrđajući čelik sadrži: Šunka od nehrđajućeg čelika, vijci od nehrđajućeg čelika, vijci sa prirubnicom od nerđajućeg čelika, prsten od nehrđajućeg čelika, prsten od nehrđajućeg čelika D-prsten, sigurnosna kuka od nerđajućeg čelika, opružna kukica od nehrđajućeg čelika, kompaktni kabl od nerđajućeg čelika, nehrđajućeg čelika Američki prstenovi Luo kravata.

Šipka se široko koristi u lukama, električnom energijom, čeliku, brodogradnji, petrohemiji, rudarstvu, železnici, građevinarstvu, metalurgiji i hemijskoj industriji, proizvodnji automobila, inženjerskoj mašini, mašinama za proizvodnju papira, industrijskoj kontroli, logistici, velikom transportu, pomorski cevovod, pomorski spas, inženjerstvo okeana, izgradnja aerodroma, mostovi, avijacija, vazduhoplovstvo, stadioni od nehrđajućeg čelika i druge važne industrije.

Navojem od nehrđajućeg čelika Upute:

1. Nemojte koristiti oštećene mažere

2, prilikom dizanja, ne twist, noose sa

3, ne dozvolite da ugradite čvor

4, kada pomerate fiksiranje, nemojte je prevlačiti

5, izbegnite opterećenje ili šok

6. Svaka municija mora biti pregledana prije svake upotrebe.

7. Ako je membrana u slučaju hemikalija koja može biti zagađena ili upotrebljena na visokim temperaturama, dobavljač će tražiti savjet.


Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal proizvodi co, Ltd