Vijesti
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Vijesti > Sadržaj

Žica od nerđajućeg čelika ima mnogo koristi

Chuangyi Metal Products co, Ltd | Updated: Jul 06, 2017

Vijci od nerđajućeg čelika nazivaju se i hladne linije od nerđajućeg čelika, koji se uglavnom koriste za različite spone, kao što su mehanički dijelovi, elektronske aplikacije od nerđajućeg čelika i druge komponente. Prema različitim materijalima, mogu biti odgovarajuća anti-koroziona svojstva i mehanička svojstva. Hladno kovanje radi dobijanja boljeg oblika, odabrati visok kvalitet. Odgovarajući materijal žice je posebno važan za upotrebu navoja od nerđajućeg čelika: tvrdoća od nerđajućeg čelika za zavarivanje žice uzrokovanu različitim namjenama, žica od nerđajućeg čelika koja se generalno koristi kao mali vijak u životu upotrebe robe, ali i za vijke za automobile, vijci za kompresiju, koji se široko koriste u normalnom životu.

Vrste navojnih vijaka od nerđajućeg čelika: izgled gledišta, nerđajuća čelična žičana vrpca linija za vijke se generalno podijeljuje na mat izvlačnu liniju i svijetle navoje, tvrdo navojem navoja navoja svijetle niti visoke čvrstoće, može se koristiti za visenje sa linijom, obično se koriste. Zahtjevi za izgled nisu visoki i elastični zahtevi relativno visokog proizvoda. Papir, oksalna kiselina, đubrivo iz žice od žice i druga proizvodna oprema; fotografija, prehrambena industrija, objekti obalnih područja, konopci, CD šipke, vijci, orasi. Vijci od nerđajućeg čelika nazivaju se i hladne linije od nerđajućeg čelika, koje se uglavnom koriste za različite spone, kao što su mehanički dijelovi, elektronske aplikacije i druge komponente. Prema različitim materijalima, mogu biti odgovarajuća anti-koroziona svojstva i mehanička svojstva. Hladno kovanje radi dobijanja boljeg oblika, Žica od žice od nehrđajućeg čelika odabira visoku kvalitetu. Odgovarajući materijal žice je posebno važan.

Sastav i odnos ovog navoja od nerđajućeg čelika sa visokim performansama su: 0,08% -0,15% C; 0,01% -0,60% Si; 0,02% -0,60% Mn; 0,01% -0,03% P; 0,002% 0,03% S; 12% do 14% Cr; 0,8% do 1,5% Mo je Fe. Metoda pripreme obuhvata sledeće korake: izvođenje topljenog čeličnog taljenja prema hemijskom sastavu; toplo valjanje; žarenje i mokrenje za dobijanje praznog nehrđajućeg čelika; Obloga i sušenje žice od nehrđajućeg čelika; hladno crtanje; pranje i sušenje sa neutralnim aktivatorom; gašenje; kaljenje; Premaz i sušenje; vučeni navoj od nerđajućeg čelika. Ova vijačna linija od nerđajućeg čelika visoke efikasnosti štedi energiju i zaštiti životne sredine, uz visoku otpornost na koroziju, visoku elastičnost i visoku žilavost. Metode pripreme i napredne tehnologije i jednostavni, niski troškovi proizvodnje.

Žica od nerđajućeg čelika može se nazvati i žica od nerđajućeg čelika, Žica od žice od žice od nehrđajućeg čelika, juana od ploča, ali sa različitim žičanim užetom od nerđajućeg čelika. Postoje dve vrste žičane opruge i navojnog vijka, kako naziva naziv: vijčani navoj se uglavnom koristi za vijke, a opružna žica koja se koristi za probu ili druge zahtjeve elastičnih hardverskih proizvoda. Drugi, kao što su svetle linije, linije vodonika, žice za elektrolizu iz nerđajućeg čelika, linije osovinskih linija takođe imaju zateznu čvrstoću od 1500 do 2000.

Čvrstoća opruge ima sledeće: sve mekane, 1/4 tvrde, polu teške, 3/4 tvrde, pune tvrde, naročito tvrde. Specifikacije žičane vrpce: 7 * 1,6 * 12,7 * 7,7 * 19,17 * 39 i tako dalje. Od istih materijalnih linija, štapova, cevi, ploča su skupe, najskuplje za akcije 7 * 7.

Žica je uglavnom napravljena od običnog ugljeničnog čelika i visokokvalitetnog ugljeničnog čelika. Žičana vrpca od nerđajućeg čelika Prema distribuciji kataloga čelika i upotrebe različitih žica, uključujući i obične toplo valjane diskove od ugljeničnog čelika, visokokvalitetne žičane žičane karbonske čaure, žičane karbonske žice, ugašene i kaljene žice, žičane vrpce sa žicom šipka, kao i žice od nerđajućeg čelika i tako dalje.


Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal proizvodi co, Ltd