Vijesti
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Vijesti > Sadržaj

Žica od žice od nehrđajućeg čelika

Chuangyi Metal Products co, Ltd | Updated: Jul 28, 2017

Ljudi koji koriste žičanu žicu od nerđajućeg čelika, Žica od nerđajućeg čelika najviše je nade koliko je moguće produžiti život žice od nehrđajućeg čelika, ali svetlost nije, ali pre svega da shvati šta će faktori utjecati na život od žice od nehrđajućeg čelika kako bi se propisao pravi lek. U svakodnevnom pregledu žičane vrpce od nerđajućeg čelika, moramo posvetiti veliku pažnju korištenju stanja žičane vrpce od nerđajućeg čelika, provodnika žice od nehrđajućeg čelika kako bi se zaštitili od pojava elastičnog smanjenja. U nekim slučajevima (obično vezano za radno okruženje), elastičnost žičane vrpce će biti značajno smanjena, onda ako nastavite da koristite, operacija će donijeti puno sigurnosnih rizika.

1, proizvodni proces. Žica od nerđajućeg čelika je izrađena od nekoliko završnih proizvoda od žice od nehrđajućeg čelika, žice od nerđajućeg čelika i okretanja kvaliteta procesa određuje kvalitet žičane vrpce od nerđajućeg čelika. Žica od nerđajućeg čelika je obično toplo valjana od visokokvalitetnog čeličnog ingota u krug diskove manjih prečnika, a zatim nakon ponovljene hladnoće vuče iz prečnika žice od nerđajućeg čelika. Žičana vrpca od nerđajućeg čelika Ako se kvalitet žice od nerđajućeg čelika i izvrtanja ne može garantovati, potrebno je smanjiti životni vek žice od nerđajućeg čelika. Zbog toga, žica od nerđajućeg čelika u proizvodnom procesu mora prvo osigurati kvalitet žice od nerđajućeg čelika i okretati proces, tako da u osnovi obezbeđuje kvalitet žičane vrpce od nerđajućeg čelika kako bi se produžio životni vijek žice od nerđajućeg čelika.

2, nositi. Obuću je podijeljeno na vanjsko habanje i unutrašnje habanje. Spoljno habanje je uglavnom u toku upotrebe žičane vrpce od nerđajućeg čelika i poda konoplje i drugih predmeta uzrokovanih površinskim kontaktom, tako da stvarni radovi trebaju biti na običnoj žici od nerđajućeg čelika dolje kako bi se izbjegla Unilateralna situacija habanja, žica od nehrđajućeg čelika Konopac je, koliko je moguce, napraviti cijelu habanju od nerđajućeg čelika. Nosite prečnik žičane vrpce od nerđajućeg čelika, umanjite opterećenje. Unutrašnje habanje je uglavnom žica od nerđajućeg čelika kroz kolut ili kolut, kada se opterećenje uglavnom pritiska sa strane žice od inoxa, a zbog savijanja žičane vrpce od nerđajućeg čelika, žice od nerđajućeg čelika između različitih čeličnih žica između sila, žice od nehrđajućeg čelika Između akcija i povećanja sile između dionica, tako da se unutrašnje habanje žice od nerđajućeg čelika, kada je čest posao koncentracije sile, tako da unutrašnja slomljena žica. Nositi je znatno smanjilo životni vek žice od nehrđajućeg čelika Senyuan.

3, polomljena žica. Slomljena žica od nerđajućeg čelika je podeljena na upotrebu polomljene žice i upotrebe polomljene žice, tako da "propisi o bezbednosti rudnika od uglja" pružaju žičanu užetu od nerđajućeg čelika u suspenziji i pre upotrebe monofilamentnog testiranja. U upotrebi, provodnik žice od nerđajućeg čelika jer se užad od žice od nehrđajućeg čelika ponavlja u kolovozu ili kolutu oko navoja, brojno savijanje, lako učvršćivanje umora od čelične žice, žilavost se smanjuje i na kraju dovodi do prekinute žice. Kvalitetni faktori neproizvoda koji su uzrokovani slomljenim nesrećama užadi i promocija rada tamo je različit stepen odnosa. Žičana vrpca od nerđajućeg čelika Slomljena žica uzrokovana umorom uglavnom se pojavljuje na spoljnoj strani žice sa najtežom ukrivljenošću žljebova. Slomljena žica sa zamagljenim zamikom će se povećati s povećanjem opterećenja i smanjenjem ugla savijanja.

4, elastičnost konopca od nerđajućeg čelika imaju tendenciju da prate sledeće nekoliko fenomena:

A.

B. Produžetak kablovske žičane vrpce;

C. Kako se delovi pritisnu jedni na druge, postoji razmak između žica i žica;

D. Blago smeđi prah se pojavljuje u užadima konopa;

E. Iako nije prekinut, ali žičani užad nije jednostavan za savijanje i smanjenje prečnika jednostavno zbog toga što je provod žice prouzrokovan mnogo bržim. Ova situacija će dovesti do iznenadne deformacije u dinamičnom opterećenju, odmah bi trebalo da bude ukinuta.


Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal proizvodi co, Ltd