Vijesti
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Vijesti > Sadržaj

Performanse kvaliteta kablova od nerđajućeg čelika

Chuangyi Metal Products co, Ltd | Updated: Aug 04, 2017

U proizvodnji žičane vrpce od nerđajućeg čelika, žica od nerđajućeg čelika, post-deformacija je veoma važan korak, nakon što je deformacija iz užeta izrađena od užadi ili žice od nerđajućeg čelika, nakon deformacije deformacije dalje deformacija. Na taj način žičana vrpca od nerđajućeg čelika može postići bolje neometane performanse, ali takođe povećati strukturu žičane vrpce od nerđajućeg čelika kompaktne, vertikalne vertikalne žice od inoxa i nerđajućeg čeličnog lima i tako dalje kvalitetne performanse.

Posle deformacije konopca, uglavnom je pritisak žice nakon konopa kroz višekanalnu vertikalnu i horizontalnu deformaciju valjka za ponovnu ispravku savijanja.

Žičana vrpca od nehrđajućeg čelika nakon deformacije, žičana vrpca od nerđajućeg čelika pored pritiska žičane vrpce od nerđajućeg čelika nakon višekanalnog vertikalnog horizontalnog valjka za savijanje valjka, ali i žičane žice od nerđajućeg čelika kroz par veličine valjka može igrati kompresiju, Efekat veličine.

Poslednjih godina, uz sve veći nivo industrijskih i visokotehnoloških istraživanja i razvoja u Kini, obim primene žičane žice od nerđajućeg čelika se postepeno širi i produžava. Žičana vrpca od nerđajućeg čelika U mnogim industrijama žičana žica od nerđajućeg čelika postepeno je zamijenila nisko-ugljičnu čeličnu žicu, kao važnu opremu za izgradnju. Ispod Yasheng svima posebno govori o primeni žičane žice od nerđajućeg čelika.

1, u hemijskoj industriji, đubrivo, od nehrđajućeg čelika žice vrpce hemijskih vlakana i druge industrijske transformacije opreme, oprema za ažuriranje na korištenje žice od nehrđajućeg čelika;

2, primena širokog spektra elektrode od nerđajućeg čelika i velikog broja komponenti od nerđajućeg čelika, opruga, konektora, itd., Koji se koriste u žičanu užetu od nerđajućeg čelika;

3, elektrificirane lokomotive, električni vodovi na prstenovima, obujmica žičane vrpce od nerđajućeg čelika i nadoknada točka žičane vrpce, ovo su žičana vrpca od nerđajućeg čelika da budu razvijena područja;

4, u prošlosti je koristio veoma širok spektar industrijske najlonske mreže, a sada je zamijenjen značajan dio žičane vrpce od nerđajućeg čelika. Žičana vrpca od nerđajućeg čelika Kao domaća profesionalna proizvodnja proizvođača žičane žice od nerđajućeg čelika, primene žičane vrpce od nerđajućeg čelika uključene su u elektrifikaciju željeznica, industriju dekora, industriju kablova, ribarsku industriju, automobilsku i motociklističku industriju i druge sektore od nerđajućeg čelika.

Sa procesom neprekidne zrelosti i stabilnosti, žica od nerđajućeg čelika postepeno se proteže svakodnevnom životu ljudi u svim oblastima penetracije. Žičana žičana žica od kineskog trenutnog ekonomskog razvoja ukupne situacije, buduća primena žičane žice od nerđajućeg čelika nastaviće proširiti. Yasheng glavni proizvodi žice od nehrđajućeg čelika, obložene najlonske žičane vrpce, zaštitne zaštitne mrežice sa žičanim užetom i drugim proizvodima, Žica od nerđajućeg čelika i odlična kvaliteta, odlične performanse

Žičana vrpca od nerđajućeg čelika u oblasti podizanja takođe ima važnu primenu, ali uopšteno vidimo da se prizor u aplikacijama užeg provodnika od nehrđajućeg čelika komplementuje sa nekim dodatnim elementima, žica od žice od žice i pribor u kontaktu sa habanjem kako to riješiti?

Nehrđajući čelik za svakoga da razreši nekoliko praktičnih saveta, pogledamo:

Prvi metod: uzeti dugačku dužinu konopa, oba kraja upotrebe čvrste kartice, tako da kukica i žičani konopac dodirne iz korena na tri. Nakon dodavanja načina dodira kuke i žičane vrpce, žičana vrpca od nehrđajućeg čelika smanjuje sukob između njih, nosi, korisna za produženje vijeka kuke i žičane vrpce.

Drugi metod: možete takođe da uzmete dugačku čeličnu cev, u zavisnosti od oblika žičane vrpce će se postaviti u žičanu vrpcu. Dakle, kontakt sa čeličnim cevima i dodacima, dodaci za održavanje igra i žičani užad nisu efekat habanja. Kućište može koristiti i druge informacije, Žica od nerđajućeg čelika kao što je debelo gumeno crevo, čelično crevo sa crevom visokog pritiska.

Ove dve metode nisu teške za primjenu, Žica od nerđajućeg čelika može pomoći u smanjenju habanja između žičane vrpce od nerđajućeg čelika i dodatne opreme. Obuća je jedan od glavnih razloga za odlaganje žičane vrpce od nerđajućeg čelika, smanjujući habanje i habanje, žičana vrpca od nerđajućeg čelika i vjeruju da se vek trajanja može značajno produžiti.


Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal proizvodi co, Ltd