Vijesti
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Vijesti > Sadržaj

Od Nehrđajućeg čelika žičane užadi za bušenje potreba promjena

Chuangyi Metal Products co, Ltd | Updated: Jun 27, 2016

Kao napredak tehnologije industrije ulja, učinkovito djelovanje bušenje i proizvodnju postupno povećan, imaju mnoge naftne bušotine sve odražava srž inox čeličnim užetom u upotrebi životni vijek je kraći nego u prošlosti, nije u mogućnosti udovoljiti zahtjevima današnjice.

U međuvremenu, konoplja jezgra pojavio se i na korištenje od nehrđajućeg čelika žičane užadi, inox čeličnim užetom je šef korištenje strukturnih oštećenja i nositi slomljena žice. Poboljšane Udarnog opterećenja, brzina se povećava Pa, savijanje radijus suziti okolnosti, jezgra inox čeličnim užetom je bilo teško da se bave. U ovom trenutku, od nehrđajućeg čelika žičane užadi s Čelična jezgra počeli ići u ulje bušenja područjima, postupno zamijenjen Ma šupalj inox čeličnim užetom, koristi u prošlosti.

U slučaju strukturnih, od nehrđajućeg čelika žičane užadi s Čelična jezgra metalni Gustoća vlakana jezgre povećanje u odnosu na 17%, razbijanje snaga rasla pod snagu, u stanju zadovoljiti sigurnosne zahtjeve. Zbog inoxa žičane užadi s Čelična jezgra otpornost na veća bušenja i proizvodnje u području korištenja radijalni tlak nije lako u ranu javlja tijekom ravnanje, deformacija. Zbog rastezanja mali, od nehrđajućeg čelika žičane užadi Čelična jezgra silom zbog rastezanja i uzrokovati manje trenja između užeta, njihov Prosječan životni vijek je oko 1.2 ~ 1,3 puta vlakana jezgre inox žica uže.

Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal proizvodi co, Ltd